vi har det så bra

vi bakade kladdkaka medan winnerbäck sjöng från stereon. vi slickade kladdiga skålar och slogs lite om sista. vi satt runt köksbordet och myste. pratade. drack latte och åt de sista after eight bitarna. medan doften från kladdkakan i ugnen förhöjde stämningen. någon gick en annan kom. allt medan kvällen förflöt uppe i köket i villan på strandhem. en mysig och inte så ovanlig internatkväll. och "vi har det så bra!" råkar vi utbrista nu som då. hela tiden. uttrycket börjar bli uttjatat, men det är ju så sant. ja ni märker själv. livet är helt enkelt bara soft ibland. och då får man unna sig att njuta. fullt ut. andas in. andas ut. andas in kladdkakedoften. andas ut medan leendet inte går att hålla tillbaka. vänner runt ett köksbord. en sen försommarkväll. vi har det så bra.
1 Cecilia:

skriven

Nej, vi hann inte få nåt.. Men om det kommer nåt efteråt så skickar dom förhoppningsvis hit det.

2 Cecilia:

skriven

Hahaha, jag vet! Hon säger alltid sjuka saker... Fast jag är inte mycket bättre :P
Jaa, vi måste ses snart!! Så vi kan snacka massa om Israel-Etiopien och Australien :D
Förresten, störigt att vi missade breven du skickade. Men vi har mailat Trevor att han ska skicka tillbaka dom. Stackars brev, flyger hit och dit över hela världen. Men så får ju dom också ett litet äventyr.

3 Maria:

skriven

Ja, vi hade de SÅ bra... gött att vi insåg det redan då... och kan minnas det med ett leende på läpparna... Vi hade de SÅ bra...

Kommentera här: