Hej tacksamhet, saknad och glädjeämnen i livet.

Hej jag är trött men jag trivs. Det är skönt att känna lycka över att få vara frisk en vanlig vardag såhär. Skönt att vara glad för att kunna gå upp ur sängen på morgonen istället för att längta efter sovmorgon. Även om det inte betyder att jag plötsligt är morgonpigg så är det ändå skillnad på känslan av att kunna och få gå upp ur sängen efter att ha legat däckad i influensa så länge. Tacksam över hälsa och glädje i livet. Har haft en fin dag på Engel. Hej.

En annan sak i mina tankar är stor saknad av den här tjejen:

Sara. Hon är fin. Hon är flum som jag. Vi trivs ihop. Skrattar sjukt mycket. Hon har världens temperament och är verkligen glad när hon är glad och verkligen arg när hon är arg. Hon är så fantastiskt vacker. Vi pratar om livet och allt allt allt vad det innehåller och förstår ändå varann trots att vi lever i helt olika världar. Vi pratar och drömmer om framtiden och en bättre värld. En rättvisare värld.

Nu har hon dock blivit avstängd från dövskolan och jag undrar om jag någonsin kommer träffa henne igen. Min fina älskade vän. Nästa gång jag åker till mitt älskade Etiopien får jag väl leta runt på den etiopiska landsbygden långt ut i bushen och fråga efter en vacker döv tjej som är fantastiskt duktig på att dansa...
Chansen att vi träffas igen känns lite som nålen i höstacken.
Hej Saknad.


En tjej som på något konstigt sätt påminner så sjukt mycket om Sara på många olika sätt, är den här tjejen:
Hej Emma. Vi skrattar likadant och är sjukt flum tillsammans. Jag gillar det.


Är tacksam över hälsa, fina människor i mitt liv, chansen att få jobba på Café Engel och att få ha mitt andra hem i Etiopien även om det både ger smärta och kärlek. Men så är det ju med mycket här i livet.
Vill mest säga Hej Tacksamhet.