Hej Etiopien.

Hej Etiopien. Jag ar tillbaka igen. Antligen!
Anda ar det mindre an ett ar sen jag var har sist. Men det kanns sa naturligt att vara har att jag inte riktigt forstar att dagen jag langtat sa lange till nu verkligen ar har. Trivs gor jag i alla fall som vanligt.

Det roliga ar att trots att man inte riktigt blir forvanad over nagot har langre, sa kan man inte sluta att forundras over det som ar vardag har... Till exempel att manniskor verkligen tycker att vita ar sa fantastiskt intressanta. Eller att servitrisen kom och fyllde pa var ororda hog med servetter pa bordet tre ganger under tiden vi at (sag vi ut att skulla grisa ner sa mycket mantro), eller att taximinibussen kor med dack utan luft vilket betyder att det ar falgen som studsar i groparna i asfalten (inte helt skont), eller att det verkligen gar sa fort fran ljusan dag till nattsvart morker, eller att det ar sa svart att andas av alla avgaser och den hoga hojden, eller att tjejerna i Addis ar sa valdans piffiga... ja man kan halla pa hur lange som helst, men det ar liksom inte konstigt eller ovanligt langre, det ar bara det att man aldrig slutar forundras...

Gardagen gick at till att hitta ett telecommunication-centre for att uppdatera vara sim-kort sa de skulle funka igen. Ja alltsa inte bara hitta ett telecommunication-centre vilket som helst, utan ett dar de verkligen har internetconnection sa att de kan hjalpa oss... Vi lyckades i alla fall till slut.

Traffade nagra dova pa stan som vi aldrig sett forut, men som vi var tvugna att halsa pa. Sa underbart att fa prata teckensprak igen!!!!! Det roliga var att de inte tyckte det var konstigt att vi kunde teckensprak, men efter ett tag fragade en av dem om vi ocksa var dova, och efter vart svar borjade de undra hur vi kunde teckensprak.. Sa fina manniskor! Konstigt att dova alltid ar sa underbara  ;)

Idag har vi turistat och bara tagit det lugnt. Imorgon kommer den mest efterlangtade dagen pa lange! Da aker vi till Hosaina, dovskolan dar vara tva aldsta klasser nu gar. Ska bli sa fantastiskt underbart att fa krama dem igen! Bubblar av gladje sa fort jag tanker pa det!

Kan inte annat an saga att vi trivs och mar bra och ar lyckliga!
Ska njuta av nastan tre veckor i detta underbara land!
1 Cecilia:

skriven

Benne! Jag fick ju aldrig krama dig hejdå! Du får nöja dig med en kram så här över internet! Hälsa Afrika och njuuuuuut!

2 Sara:

skriven

Vad kul benne att du är tillbaka!! Hoppas du får tre underbara veckor.



Allt gott!

/sara

3 cookie:

skriven

Blir nu bara inte fast och anklagade för terrorbrott.Vill helst se dej när vi kommer hem. Hälsa barnen och ha det fantastiskt! =) KRAM och gott nytt bennevännen, men det är ju klart att det är där ni är nu =)

4 mamma:

skriven

Underbart att läsa dina inlägg:)

Var rädd om dig och hälsa Maria, och barnen/Kram

Kommentera här: