Barnen de underbara.

Igar medan jag satt och fick haret flatat igen, larde jag Gemetchew (en av de fejk-dova killarna i nollan) att sjunga "Lille Katt". Han ar riktigt duktig, men vi fortsatter ova for han sager om och om och om igen hur galet svart svenska ar, hehe. Det ar ju var hobby att lara honom svenska, och an sa lange kan han "Hur mar du? Jag mar bra. Galen kille. Ga och satt dig. Sotis..." Och snart "Lille Katt".

En annan kille i nollan, Daniel, ar rolig han. Han har lart sig valdigt mycket teckensprak for att bara ga i nollan, men samtidigt tror han att han kan prata (han ar inte heldov) sa ganska ofta slutar han teckna och "pratar" istallet. Problemet ar bara att nar han pratar later det sa har pa snabb falsettstamma: "Badabadabadabadabadabadaba!" Och da forstar jag inte riktigt vad han menar langre...

Idag blev det vattenkrig mellan mig och Maria och tre aldre killar pa skolan: Jembere, Misganu o Natoli. Det var ju bara det att alla de andra barnen var pa var sida, sa trots att killarna ar sjukt snabba, sa kan de inte komma undan fran en hel massa smabarn som smyger sig upp bakom dem och haller en skal vatten over dem. Och nar Jembere forsokte fa en liten kille med en vattenskal att ga och halla den over oss, sa bara skrattade den lille killen och hallde vattnet over Jembere istallet. Klockrent! Det kan inte vara latt att kriga mot sa populara ferangisar, hehe.